Welke zonwering kiest u?

De keuze van zonwering is bepalend voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. U kunt kiezen uit onder meer: rolluiken, screens, markiezen en traditionele zonwering. Wij bieden standaard maten en zonwering op maat. Voor extra comfort leveren we ook horren op maat. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Welke buitenzonwering past bij u?

Buitenzonwering is onmisbaar in iedere woning. Dankzij een aangename temperatuur in uw woning en een heerlijk schaduwrijk terras komt u de warme zomer wel door. Er zijn diverse soorten buitenzonwering om uit te kiezen, wij geven u graag advies op maat. Alle zonweringen zijn in allerlei bedieningsvormen te leveren, bijvoorbeeld elektrisch, windwerk met slingerstang en band. Wilt u dat het scherm volautomatisch in en uitgaat bij veranderende weersomstandigheden? Dan plaatsen wij een zon-/windmeter. Zelfs een afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.

Knikarmschermen: ideaal boven een terras

Een knikarmscherm is de perfecte zonwering boven een terras. Dankzij de sterke constructie van een knikarmscherm kunt u zelfs grote terrassen voorzien van aangename schaduw. Bovendien houdt een knikarmscherm hinderlijk zonlicht tegen en de hitte buiten.

Uitvalschermen 

De perfecte bescherming tegen de felle zon en hoge temperaturen? Een uitvalscherm! Wij maken een uitvalscherm voor u op maat. De situatie bepaalt welk type arm nodig is, uitgevoerd in verzwaard, windvast of stormvast.

Rolluiken 

Rolluiken zijn een ideale manier om zonlicht, warmte, kou, lawaai én inbrekers buiten de deur te houden. U kunt kiezen voor rolluiken en pantsers in dezelfde kleur, of juist kleuren met elkaar combineren. Naast standaardkleuren kunnen we – tegen meerprijs – de rolluiken in elke RAL-kleur poedercoaten.

Screens en ZIPscreens

Een screen is een verticaal buitenscherm aan de buitenzijde van uw raam. Het doek van een screen is geweven glasvezel en houdt de warmte voor 85% buiten. U kunt zelf prima naar buiten kijken, terwijl inkijk wordt voorkomen. Volop privacy dus. Daarnaast is een screen een zeer weerbestendige zonwering die jarenlang meegaat. Heeft u vaak last van harde wind? Kies dan voor een ZIPscreen: een screen waarbij het doek vastzit in de zijgeleider. Dit maakt een ZIPscreen nog meer windvast.

Zonweringsdoek 

Onze Dickson en Tibelly zonweringsdoeken beschermen optimaal tegen felle zonnestralen. Dankzij de speciale nabehandeling voor buitenzonwering houdt de zonweringsdoek jarenlang dezelfde kleur en is hij goed bestand tegen water. Bovendien zijn onze zonweringsdoeken gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Kom gerust eens kijken in onze showroom.

Markiezen 

Met markiezen krijgt uw woning in een handomdraai een vriendelijke en tegelijk statige uitstraling. Een markies geeft een woning, als geen andere zonwering, een klassieke uitstraling. Een belangrijk voordeel van markiezen is de bescherming tegen van opzij invallende zon; de zijkanten zijn immers gesloten. Onze markiezen zijn vervaardigd van hout of hoogwaardig aluminium. U bedient de markiezen met een ophaalkoord of elektrisch.

Vrijstaande zonwering 

Is de gevel van uw woning of bedrijfspand niet geschikt voor een zonnescherm of heeft u een vrijliggend terras? Dan is vrijstaande zonwering een goede oplossing. Ook voor grote terrassen: een vrijstaande zonwering kan een oppervlakte tot maar liefst 30 vierkante meter overspannen.

Verandazonwering en serrezonwering

Heeft u een serre of veranda met een glazen of polycarbonaat platen dak? Dan is verandazonwering eigenlijk onmisbaar. Via geleiders wordt het doek van deze verandazonwering over het dak geleid. Zo kunnen hinderlijk zonlicht en warmte buiten gehouden worden. In de serre is hierdoor altijd een aangename temperatuur te realiseren, zowel in de zomer als in de winter.