Serre

Serre aanbouwen? Montferland!

Een serre bouwen is de ideale oplossing om uw woning te vergroten: een serre geeft een extra dimensie aan uw woning, licht, leefruimte én wooncomfort. Dankzij de toetreding van extra daglicht creĆ«ert u een bijzondere sfeer en een prettig leefklimaat. Bij ons kunt u terecht voor een serre aanbouw die perfect bij uw woning past.

Bekijk hieronder de Aliplast Aluminium Systems video:

Serre aanbouw kosten

De aanbouw van een serre is een ingewikkelde klus. Tussen de verschillende soorten serres zit bovendien ook een prijsverschil.

Wanneer je dus een serre laat bouwen kan de prijs uiteenlopen. Lees hier meer over de serre aanbouw kosten bij Montferland Serres.

Verschil serre uitbouw en serre aanbouw

Er zijn vaak meerdere opties wanneer je een serre wilt laten plaatsen. De twee belangrijkste zijn serre aanbouw en serre uitbouw. Maar wat is nou het verschil?

Bouw je een serre aan? Dan kun je eigenlijk beter spreken over een tuinkamer. Deze serre is via de bestaande deuren te bereiken. Ook blijft de gevel van de woning onveranderd. Bovendien is er geen (extra) isolatie nodig. Door bovenstaande factoren is de prijs vaak ook een verschil: serre aanbouw is voordeliger dan serre uitbouw.