Tuinkamer optimaal genieten

Optimaal genieten in uw eigen tuinkamer

Het hele jaar door lekker ‘buiten’ zitten, beschut tegen regen en wind en volop in het licht. Omdat een tuinkamer niet geïsoleerd is, zijn bouwkundige aanpassingen vaak niet nodig. Met andere woorden: u creëert meer woonoppervlak met een overkapping, zonder de kosten van een verbouwing.

Terrasoverkapping met glazen wanden

Dankzij de glazen schuifwanden van uw tuinkamer profiteert u van een extra ruimte met veel licht. De schuifwanden zijn horizontaal in één of twee richtingen te verschuiven. De wanden zijn voorzien van 10 mm gehard glas, waarvan de zichtbare glasranden facetgeslepen en gepolijst zijn. De schuifwanden zijn zwaar, daarom zijn wieltjes van stevig materiaal belangrijk.

Tuinkamer met lichtstraat

Wilt u meer daglicht in uw tuinkamer? Dan is een lichtstraat de ideale oplossing. Een lichtstraat zorgt voor meer lichtinval, waardoor de ruimte ook optisch groter oogt. Bovendien heeft u dankzij het extra daglicht via een lichtstraat minder elektrische verlichting nodig. Heel duurzaam dus!

Meer informatie over lichtstraten vindt u onder lichtstraat.

Garantie en onderhoud

Uiteraard krijgt u garantie op uw nieuwe tuinkamer, mits u de tuinkamer normaal gebruikt en zorgt voor regulier onderhoud. Praktische informatie over het onderhoud van uw tuinkamer vindt u onder downloads.