Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpui Monorail

Met de Monorail schuifpui van Deceuninck haalt u buiten naar binnen. Deze schuifpui is gemaakt van 100% recyclebaar en milieuvriendelijk kunststof en van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De nauwgezette kwaliteitscontroles leverden Deceuninck niet alleen het ISO 14001-certificaat op, maar ook de Technische Goedkeuring van de BUtgb (Belgische Unie voor de technische goedkeuring in de bouw) en het KOMO attest profielen en kozijnen. Deceuninck is dan ook niet voor niets wereldleider in de productie van kozijnen.

Schuifpui met twee tot zes panelen

Deze kunststof schuifpui is verkrijgbaar met twee tot zes panelen – met of zonder horren – en in vele RAL-kleuren. Bovendien is de UV-bestendigheid uitvoerig getest, zodat u jarenlang kunt genieten van de frisse kleuren. Kunststof is van nature uitstekend isolerend. Monorail heeft een voortreffelijke thermische isolatiecoëfficiënt (Uw tot 1,2 W/m².k afhankelijk van de beglazing) en is geschikt voor glas van 5 tot 42 mm dikte.

Stevige kunststof tuindeuren

Het geprofileerde handvat is speciaal ontwikkeld voor een groot glasoppervlak en komt de stevigheid van de schuifpui ten goede. De verfijnde, stijlvolle profielen bevorderen een optimale lichtinval. De voorgemonteerde borstelstrips zorgen voor een optimale lucht- en waterdichtheid en voorkomen dat u weerstand ondervindt wanneer u met de deuren schuift. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend!

De voordelen van Monorail 

 • Meer mogelijkheden
  Twee-, drie- of vierdelige schuifdeuren.
 • Meer design
  Een ruime keuze aan kleuren en uitvoeringen én esthetische meerwaarde voor uw woning dankzij de afgeronde vorm van de profielen.
 • Meer licht
  Dankzij de fijne en elegante profielen leeft u zowel binnen als buiten. 
 • Meer comfort
  Monorail staat garant voor een perfecte wind- en waterdichtheid, verhoogt uw comfort en verlaagt uw energierekening. De afdichtingstrips zorgen voor een perfecte waterafvoer en het beslag is beschermd tegen vocht en corrosie. 
 • Meer isolatie
  Kunststof is van nature isolerend; thermisch en akoestisch. Monorail heeft een voortreffelijke thermische isolatiecoëfficiënt (Uw = 1,8-1,2 W/m².k afhankelijk van de beglazing) en is geschikt voor glas van 5 tot 42 mm dik. Door gebruik te maken van het unieke prekader is bij nieuwbouw een nog betere isolatiewaarde mogelijk.
 • Meer duurzaamheid
  Gemaakt van milieuvriendelijk kunststof en 100% recyclebaar.
Meer weten?