Serre bouwen de mogelijkheden

Een serre die past bij uw huis

Een serre of aanbouw kent vele mogelijkheden en elke beslissing moet weloverwogen zijn. Een serre moet immers bij uw woning en bij uw smaak passen. Een goede inventarisatie van uw wensen en een deskundig advies zijn hierbij van groot belang. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierbij zeker van dienst zijn. Van ontwerp tot en met oplevering van de serre.

Serre aanbouw op maat

Wij zijn specialist in maatwerk, monteren uw serre in eigen beheer en denken graag met u mee. Aluminium serres vervaardigen we in onze eigen werkplaats. Voor kunststof serres en overkappingen werken we samen met diverse gerenommeerde fabrikanten, zodat we altijd bieden wat u zoekt. Heeft u liever een serre in een standaard maat? Ook dat kunnen we regelen. U heeft één aanspreekpunt, zo voorkomen we fouten en miscommunicatie en bent u verzekerd van een serre van topkwaliteit. Wilt u meer informatie over de aanbouw van een serre? Loop gerust even binnen in onze showroom of neem contact met ons op.

Omgevingsvergunning voor serre

Bij uw gemeente kunt u informeren of u een bouwvergunning nodig heeft voor de bouw van een serre, veranda of tuinkamer, of dat een meldingsplicht volstaat. U kunt dit ook controleren op de website www.omgevingsloket.nl.