Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen blijven jarenlang mooi. Wilt u verbouwen, renoveren of een kozijn vervangen? Denk dan eens aan kunststof kozijnen. Die zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, hebben een lange levensduur en nauwelijks onder-houd nodig. Wij leveren kunststof raamkozijnen en deurkozijnen van Deceuninck. Deze zijn jarenlang kleurvast; de innovatieve kleurlakken reflec-teren het zonlicht in plaats van het te absorberen. Deceuninck kunststof kozijnen zijn er in verschillende typen. Zoals de basic isolerende Zendow, met een uitstekende prijs-energieprestatieverhouding. De hoog isolerende ramen Zendow#neo en de super isolerende ramen Zendow#neo Premium zijn in ont-wikkeling.

  • Energieprestaties: goed, tot Uw = 1,1 W/m²K
  • Uiteenlopende typen beglazing mogelijk tot 42 mm dik
  • Licht afgeronde, verfijnde en elegante profielen

Verkrijgbaar in een vlakke profielserie Flex en de verdiepte profielserie Royal.

Milieuvriendelijke kunststof kozijnen

Deceuninck kozijnen zijn dubbel duurzaam: ze gaan niet alleen lang mee, maar zijn ook vriendelijk voor het milieu. Voor de toplaag maakt Deceuninck onder meer gebruik van watergedragen verf. Aan het einde van hun lange levensduur kunnen de profielen probleemloos opnieuw worden verwerkt. En niet alleen het eindproduct, maar ook het volledige productie- en recyclingproces is ecologisch.

Unieke kleurmethode: volledig gekleurde kozijnen

Deceuninck ontwikkelde een unieke en innovatieve kleurmethode – 360° – waarbij de raam- en deurkozijnen aan alle kanten een kleurlaag krijgen. U ziet dus geen witte kunststof meer, zelfs niet aan de binnenkant wanneer het raam geopend is. U kunt zelfs voor de binnenzijde een andere kleur kiezen dan voor de buitenzijde. Dit geeft uw ramen en deuren een extra kwaliteitsuitstraling.

Kozijnen van topkwaliteit

Als ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd bedrijf heeft Deceuninck kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om een optimale en continue kwaliteit te garanderen, worden de kunststof profielen niet alleen getest op isolatie, maar ook op kleur, glans, krasvastheid en hardheid. Bovendien worden de ramen en deuren getest op wind- en waterdichtheid en inbraakwerendheid. Onderhoudsvriendelijkheid is hierbij ook zeer belangrijk.

Inbraakveilige kozijnen

De kunststof kozijnen in de Deceuninck Zendow-reeks zijn standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Voor extra veiligheid bevelen we inbraakbestendig dubbel gelaagd veiligheidsglas aan. Voor borstweringen beneden de 90 cm (NBN S 23-002/A1) is dit zelfs verplicht. 

Deceuninck Zendow en Zendow#neo zijn geschikt voor alle typen veiligheidsbeslag. Ook voldoen ze aan de officiĆ«le Europese veiligheidsnormen als het gaat om inbraakwerendheid. Sterker nog: een Deceuninck Zendow en Zendow#neo raam – uitgerust met afsluitbare kruk, veiligheidsbeslag en gelaagd glas – biedt langer weerstand dan de drie minuten van de test-procedure!

Garantie en onderhoud

Uiteraard krijgt u garantie op uw nieuwe kozijnen, mits u ze regulier onderhoudt. De onderhoudsvoorschriften voor uw kunststof kozijnen vindt u onder downloads U vindt hier ook een lijst met onderhoudsproducten die u bij ons kunt aanschaffen.

Meer weten?