Veranda bouwen op maat

Veranda bouwen van A tot Z

Wij kunnen voor u een complete veranda bouwen, van ontwerp tot en met montage. Uw aluminium veranda wordt door ons op maat gemaakt en gemonteerd. Wilt u kosten besparen? Dan kunt u er uiteraard voor kiezen om zelf de fundering te verzorgen. 

Als u wilt, zorgen we bovendien voor bijpassende zonwering, screens, verlichting of een lichtstraat helemaal in de stijl van uw veranda. De verandazonwering maken we voor u op maat. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor standaard maten en het zelf monteren van uw zonwering; ook dat scheelt in de kosten. Alle opties staan open! De lichtstraat is een ideale oplossig voor meer daglicht onder uw veranda waardoor de ruimte ook optisch groter oogt. Bovendien heeft u dankzij het extra daglicht via een lichtstraat minder elektrische verlichting nodig. Heel duurzaam dus!

Meer informatie over lichtstraten vindt u onder lichtstraat.

Garantie en onderhoud

Uiteraard krijgt u garantie op uw nieuwe veranda, mits u de veranda normaal gebruikt en zorgt voor regulier onderhoud. Praktische informatie over het onderhoud van uw veranda vindt u onder downloads.