Lichtstraat

Lichtstraat voor serre, tuinkamer en veranda

Wilt u meer daglicht in uw serre, tuinkamer en onder uw veranda? Dan is een lichtstraat de ideale oplossing. Een lichtstraat zorgt voor meer lichtinval, waardoor de ruimte ook optisch groter oogt. Bovendien heeft u dankzij het extra daglicht via een lichtstraat minder elektrische verlichting nodig. Heel duurzaam dus!

Lichtstraatmodellen

Lichtstraten zijn leverbaar in diverse modellen, kleuren en afmetingen. De meest voorkomende modellen zijn lessenaarsdak, zadeldak en zadeldak met wolfseinde. Wanneer u een lichtstraat overweegt, is een goede voorbereiding van essentieel belang. Daarbij past een zorgvuldig en deskundig advies. U wilt tenslotte maximaal woongenot van uw lichtstraat hebben. Of u nu bouwt in eigen beheer of met een aannemer, wij zijn u graag van dienst.

Zonwering voor een lichtstraat

Voor meer wooncomfort tijdens de warme zomermaanden kunt u zonwering bij uw lichtstraat toepassen. Speciaal voor lichtstraten, koepels en hellende daken hebben wij de ZIPX®sky.

De ZIPX®sky is niet alleen voorzien van een ritsdoek, maar ook van een speciale spantechniek. Zo kan de screen in elke hellinghoek geplaatst worden; het doek blijft altijd onder spanning. Ideaal dus, zelfs ondersteboven monteren is een mogelijkheid.

Het speciale veersysteem in de geleiders, in combinatie met de zeer compacte kast, zorgt voor een onopvallende montage en een maximale levensduur. De ZIPX®sky wordt altijd bediend met een motor met afstandsbediening. Met behulp van licht- en warmtesensoren loopt de ZIPX®sky ook in en uit wanneer u niet thuis bent. Zo beschermt u uw interieur en vermijdt u oververhitting. Alle RAL-kleuren en structuurlakken zijn mogelijk en altijd uitgevoerd met Soltis-doek.

Meer weten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van lichtstraten? Loop gerust even binnen in onze showroom of neem contact met ons op.