Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn slank en elegant, maar zijn toch superstevig. Ze zijn vormvast en gaan tientallen jaren mee. Bovendien bieden ze tegenwoordig uitstekende isolatiewaarden. Aluminium kozijnen roesten niet en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren en verschillende kleurcombinaties. Met de nieuwe structuurlakken is bijvoorbeeld de look van traditioneel staal optimaal te reproduceren.

Duurzame kozijnen van aluminium

Aluminium is schoon, duurzaam, sterk, licht en veelzijdig toepasbaar. Elk denkbaar raam- en deurkozijn kan in aluminium worden uitgevoerd. Aluminium kozijnen kunnen uitstekend worden ge├»soleerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast heeft aluminium goede eigenschappen om ramen en deuren geluidwerend, inbraakwerend en/of brandwerend uit te voeren. Ook leveren we aluminium kozijnen die precies lijken op hout of staal; ideaal voor een renovatieproject. Dit alles maakt aluminium tot hét materiaal voor de hedendaagse architectuur.

Garantie en onderhoud

Uiteraard krijgt u garantie op uw nieuwe aluminium kozijnen, mits u ze regulier onderhoudt. De onderhoudsvoorschriften voor uw aluminium kozijnen vindt u onder downloads. U vindt hier ook een lijst met onderhoudsproducten die u bij ons kunt aanschaffen.

Meer weten?