Aanbouw serre

Extra wooncomfort met een serre

Een serre aanbouw = wooncomfort = zorgeloos wonen. Voor onze serres gebruiken we alleen materialen van uitstekende kwaliteit, zoals volledig geïsoleerde profielen van het merk Aliplast die aan de hoogste normen voldoen. Uiteraard zorgen we voor de nodige ventilatie, zodat er frisse lucht naar binnen kan. Houdt u vliegen en muggen graag buiten? Dan zorgen we voor horren op maat.

Inrichting van de serre

De ligging van uw serre bepaalt de lichtinval en de ideale functie van de serre. Waar komt de zon op? Wilt u veel of weinig zonlicht? Gaat u de serre vooral ‘s avonds gebruiken, dan is goede verlichting in de serre belangrijk. Marian Hettelaar van MH Intereurdesign kan u hierin adviseren.

Lichtstraat voor een serre

Wilt u meer daglicht in uw serre? Dan is een lichtstraat de ideale oplossing. Een lichtstraat zorgt voor meer lichtinval, waardoor de ruimte ook optisch groter oogt. Bovendien heeft u dankzij het extra daglicht via een lichtstraat minder elektrische verlichting nodig. Heel duurzaam dus!

Meer informatie over lichtstraten vindt u onder lichtstraat.

Garantie en onderhoud

Uiteraard krijgt u garantie op uw nieuwe serre, mits u de serre normaal gebruikt en zorgt voor regulier onderhoud. Praktische informatie over het onderhoud van uw serre vindt u onder downloads.